Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu fiul la miting Mazăre pleacă la protest cu trupa de tineri în uniforme kaki

ro

19 Jan, 2012 13:50 2608 Marime text

tineri_1.jpgCirca 30 de tineri constănţeni care vor pleca la mitingul organizat de USL la Bucureşti s-au îmbrăcat în haine kaki, iar pe cap au băşti roşii.

Radu Mazăre a ajuns la Sala Sporturilor, pentru a pleca împreună cu tinerii la protest, în Capitală. Primarul le-a spus celor echipaţi în uniforme că tinerii din România vor să construiască, nu să plece în Spania. „Vrem să demonstrăm că suntem solidari cu cei din Piaţa Universităţii. Băsescu şi clica lui pot fi daţi jos numai de cei din stradă. Voi merge în Piaţa Universităţii cu aceşti tineri numai dacă cei de acolo vor dori asta", a declarat Radu Mazăre.

Trebuie spus că Mazăre, înainte de plecare, şi-a trecut în revistă trupele îmbrăcatre în kaki, identice celei purtate de el. Printre tineri şi află şi fiul său, Răducu Mazăre.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un om 19 Jan, 2012 11:52 Care este ideea?-o noua linie in moda?-o grupare paramilitara?-un mare misto facut de Mazare?-in fine care este interesul jurnalistic aici?-de lenjerie nu se vorbeste? oricum singura idee de retinut este ca sunt tineri restul nu conteaza,pe vremea mea blugii rupti in genunchi insemnau rezvratire,asa ca nu ma mira nimic.