Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carmen Harra, predicţii despre nunta Elenei Băsescu

ro

30 Aug, 2012 18:41 2208 Marime text
Carmen Harra a prezis viitorul multor personalităţi din showbiz, afaceri sau lumea politică, dar a expus şi viitorul ţării. Prezicătoarea a vorbit şi despre relaţia Elenei Băsescu, cu Syda Ionescu.

Referitor la relaţia lui Syda cu Elena Băsescu, prezicătoarea Carmen Harra declara, în urmă cu doi ani, că dacă mezina preşedintelui nu se căsătoreşte până în primăvara anului 2011, va rupe legătura cu Bogdan Ionescu, şansele de căsătorie devenind nule după aprilie 2011. Se pare însă că lucrurile au evoluat diferit.

"Dacă Elena şi Bogdan nu se vor căsători până în aprilie 2011, nu se vor mai căsători niciodată, relaţia lor se va deteriora şi se va rupe. Orice decizie majoră, indiferent că e vorba de iubitul ei, de viaţa ei personală sau de achiziţiile materiale (proprietăţi imobiliare), trebuie luată acum, şi nu lăsată în perspectivă. 2011 va fi un an dificil pentru Elena, iar şansele de căsătorie sunt nule după aprilie. Multe dintre lucrurile pe care ei doi le-au greşit în anii trecuţi vin la lumină în anul karmic care este unul de realizări. Aspectul material este unul important, apar foarte multe oportunităţi", spunea Harra acum doi ani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii