Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Călătoriile de Crăciun ale românilor Atena, Amsterdam și Berlin în topul preferinţelor

ro

23 Nov, 2014 21:44 1280 Marime text
Turiștii români și-au început deja pregătirile pentru vacanțele de Crăciun și, anul acesta, Berlinul rămâne în top 3 al celor mai rezervate destinații, în timp ce Atena și Amsterdam înlocuiesc Copenhaga și Bruxelles ca destinații preferate, scrie capital.ro.

Cel puțin așa reiese din datele agenției de agenție de turism online Tripsta. De asemenea, destinațiile de Crăciun, care se clasează pe locurile următoare sunt Milano (Italia), Algiers (Algeria), Colombo (Sri Lanka), Dublin (Irlanda), dar și Gothenburg (Suedia), Hamburg (Germania) sau Helsinki (Finlanda). Topul preferințelor românilor pentru 2014, atunci când vine vorba de vacanțele din perioada sărbătorilor de iarnă, include și principalele trei destinații ale anului trecut. Cu toate acestea, clasamentul anului trecut avea o configurație diferită și includea Copenhaga, Bruxelles, Paris, Stockholm, Frankfurt, Londra și Zurich. 

Conform capital.ro, cu toate că destinațiile și prețurile biletelor sunt variate, călătorii români au plătit anul acesta, pentru a se putea bucura de sărbătorile de iarnă în străinătate, un preț mediu de 261 de euro pentru un bilet de avion, cu patru euro mai putin decât în 2013 (265 de euro). În 2014, la fel ca și anul trecut, suma medie (261 de euro) plătită de români pentru un bilet de avion a continuat să fie mai mică decât cea plătită de polonezi (325 euro), greci (371 euro) și ruși (389 euro).

Sursa: capital.ro
Sursa foto: www.vistawallpapers.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii