Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au început înscrierile pentru Academia de Poliţie!

ro

16 May, 2011 17:49 1208 Marime text
Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa este implicat în procesul de selecţie a candidaţilor pentru Academia de Poliţie şi Şcoala de Agenţi de Poliţie de Frontieră, organizat de Ministerul Administraţiei şi Internelor. Autorităţile au informat că a fost demarată procedura de selecţie a candidaţilor. Redăm în continuare comunicatul remis de reprezentanţii IJPF Constanţa:  

  „În anul 2011, Ministerul Administraţiei şi Internelor, prin Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa, recrutează candidaţi pentru admiterea în următoarele instituţii de învăţământ:

1. Academia de Poliţie „A.I. Cuza” Bucureşti – Facultatea de Poliţie:

- specializarea „Drept”, cu durata de 4 ani, învăţământ de zi:

  - 10 locuri pentru băieţi şi fete;

- specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, cu durata de 3 ani, învăţământ de zi:

- 50 locuri pentru băieţi şi fete. 

  2. Şcoala de agenţi de poliţie de frontieră „Avram Iancu” Oradea, învăţământ postliceal, cu durata de 2 ani, învăţământ de zi:

- 60 locuri pentru băieţi şi fete. 

Depunerea cererilor de înscriere, informaţii privind documentele necesare pentru întocmirea dosarelor, etapele şi probele de selecţie/concurs şi alte detalii se pot obţine la Biroul Resurse Umane al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa, Aleea Zmeurei nr.3, Constanţa, telefon 0241/641038, int. 26151, 26011, 26079”. Pentru alte informaţii se pot consilta şi site-urile instituţiilor menţionate, www.academiadepolitie.ro, respectiv www.avramiancu.ro.”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii