Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Atenție șoferi! Se lucrează pe DN 39, între localităţile Tuzla şi 23 August, judeţul Constanţa și pe Autostrada Soarelui

ro

17 Apr, 2019 07:46 935 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

Pe DN 39, între localităţile Tuzla şi 23 August, judeţul Constanţa, pe sectorul cuprins între kilimetrii 23+500 m - 32+000 m, se execută lucrări de refacere a suprafeţei de rulare, până la sfârşitul acestei luni. Din acest motiv, sensul către 23 August este restricţionat, circulându-se pe cealaltă cale, pe câte o bandă pentru fiecare sens.

Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, circulaţia rutieră este deviată de pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), pe tronsonul kilometric 74+350 - 84+100 de metri, între localităţile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, aceasta desfăşurându-se dirijat, în ambele sensuri. Devierea va fi valabilă până la jumătatea lunii iunie, fiind impusă pentru efectuarea de reparaţii la sistemul rutier. 

UPDATE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, traficul rutier este restricţionat pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, pe sensul spre Constanţa, între kilometrii  14 şi 20 şi pe sensul către Bucureşti, între kilometrii 20 şi 36, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii rosturi de dilataţie, asfaltare şi colmatări, până în jurul orelor 18.00.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să sporească atenţia la volan şi să reducă viteza în zona lucrărilor semnalizate.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii