Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:50 17 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi! Mai multe parcări din Constanța care înainte erau deservite de taxatori au devenit parcări prin SMS

ro

19 Apr, 2019 16:29 2222 Marime text
Modificări în parcările din oraș! De astăzi, mai multe parcări din municipiul Constanța care înainte erau deservite de taxatori au devenit parcări prin SMS.

Parcările vizate
Portul Tomis - peste 160 de locuri;
Poarta 1 – peste 200 de locuri;
în fața Policlinicii 2 – 15 locuri;
Brotăcei – 18 locuri.

Timp de 15 zile, în fiecare dintre aceste parcări va fi prezent un angajat al SC Confort Urban, pentru a-i indruma pe șoferi, dar nu va încasa nicio taxă. Plata trebuie să fie efectuată prin aplicația Constanța Parking.

Săptămâna vitoare, lucrări de acest tip vor mai avea loc și în municipiul Constanța, dar și în stațiunea Mamaia.

Constanța Parking este o metodă simplă și eficientă pentru plata rapidă și ușoară a parcării. Aplicația este disponibilă și poate fi descărcată gratuit din Google Play si AppStore. Odată descărcată, vă va arata pe telefonul mobil o hartă cu cele trei zone incluse în parcarea prin SMS: Blue Area, pentru orașul Constanța, Green Area pentru stațiunea Mamaia și Red Area pentru Mamaia Nord.

Prin intermediul aplicației, se poate achita și cu ajutorul cardului bancar, iar cu 5 minute înainte de expirarea timpului, utilizatorii care și-au făcut cont sunt avertizați printr-un mesaj.

Taxarea prin SMS se va face la numarul 7475 .

În funcție de zona în care se face parcarea și de intervalul dorit, conținutul SMS-ului va fi diferit.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Breaban Barbara 21 Jun, 2019 17:38 De ce n-ati pus parcomate ca la aeroport? Am insotit niste straini. Ce facem cu ei. Textul este numai in limba romana, cocotat sus, pentru persoane inalte. Au trimis SMS la numarul 7475, nu au primit confirmare. Am incercat eu cu telefonul meu, am primit un mesaj: numarul nu corespunde formatului din Romania. Ce avem de facut? vin altii. Cat am stat acolo nu sa ivit politia. Cine sa-i ajuta? In aceasta situatie a fost si un autocar bulgaresc, care nu s-a descurcat.