Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În urmă cu scurt timp! Ce a decis Tribunalul Constanța în legătură cu Regulamentul parcărilor! S-a cerut anularea întregului regulament (MINUTA)

ro

10 Aug, 2022 12:27 4467 Marime text


Tribunalul Constanța a respins, în urmă cu scurt timp, cererea de anulare a Regulamentului parcărilor publice din Constanța, formulată de Organizația Patronală Mamaia-Constanța!

Decizia a fost luată de Secția de Contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Constanța, judecătorii apreciind că cererea este neîntemeiată.

Hotărârea Tribunalului poate fi atacată în recurs, în termen de 15 zile de la comunicarea deciziei motivate.

Dacă se va declara recurs, dosarul va ajunge pe masa judecătorilor de la Curtea de Apel Constanța.

Iată minuta hotărârii de astăzi, 10 august 2022, a Tribunalului Constanța:

Solutia pe scurt: Respinge cererea de chemare în judecată, formulată de reclamanta ORGANIZAŢIA PATRONALĂ MAMAIA-CONSTANŢA, în contradictoriu cu pârâtul CONSILIUL LOCAL AL MUNICPIULUI CONSTANŢA, ca neîntemeiată. Respinge cererea de intervenţie accesorie formulată de intervenienta STAICU VIOLETA, ca neîntemeiată. Obligă reclamanta la plata către pârât a sumei de 2856 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a se depune la Tribunalul Constanţa-Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal. Pronunţată la data de 10.08.2022, în conformitate cu prevederile art. 402 din CPC sub rezerva art. 396 alin. 2 din CPC raportat la art. 401 alin. 2 teza ultimă din CPC.
Document: Hotarâre 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii