Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel disperat. Un militar rănit în tragicul accident din apropierea unităţii militare de la Boboc, judeţul Buzău are nevoie urgentă de sânge

ro

19 Jul, 2018 10:27 1940 Marime text
Un militar a murit, iar alți trei militari au ajuns în stare gravă la spital în urmă cu o săptămână după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac din apropierea unităţii militare de la Boboc, judeţul Buzău. 
 
Şoferul maşinii, în vârstă de 32 de ani, era elev al Şcolii de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia" de la Boboc, a murit la Spitalul Judeţean Buzău, unde, în pofida tuturor încercărilor medicilor, nu a mai putut fi salvat.
  
La o săptămână de la tragicul accident, soția unuia dintre militarii răniți a cerut ajutor pe Facebook pentru soțul ei care are nevoie urgentă de sânge.

”Fac un apel către toți prietenii mei de pe Facebook, e nevoie urgent de donatori de sânge pentru Lupu George Valentin care se află internat la Spitalul Militar din București, cei care vor să doneze trebuie să specifice pentru cine donează și spitalul la care trebuie să ajungă sângele. Vă rog din suflet are nevoie de sânge..!!! Mulțumim !” - este mesajul postat de soția militarului pe Facebook. 

Citește și: 

Tragedia nopţii. Aviaţia militară îndoliată din nou. Accident grav la Buzău. Un elev al Şcolii militare a murit, alţi trei răniţi


  Sursa foto: Reporterbuzoian.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii