Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Simionescu şi Marian Fişcuci Apropiaţii lui Dragnea au fost aduşi la DNA

ro

25 Sep, 2014 12:20 2318 Marime text
Deputatul PSD de Teleoman Adrian Simionescu şi omul de afaceri Marian Fişcuci au fost aduşi cu duba la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Potrivit B1.ro, cei doi sunt
apropiaţi ai lui Liviu Dragnea şi sunt urmăriţi penal pentru fapte de corupţie.

Amintim că ieri, procurorii DNA au efectuat 10 percheziţii în judeţele Teleorman, Giurgiu şi Ilfov, la firme şi la persoane suspectate de fapte de corupţie şi evaziune fiscală.
Potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), în această cauză se fac cercetări privind săvârşirea, în perioada 2012 - 2014, de infracţiuni asimilate celor de corupţie şi evaziune fiscală cu componentă transfrontalieră, prejudiciul estimat fiind de peste un milion de euro.
 
Simionescu ar fi în atenţia anchetatorilor pentru efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană ori încheierea de tranzacţii financiare, utilizând informaţiile obţinute în virtutea funcţiei, atribuţiei sau însărcinării sale, au precizat sursele judiciare, mai informează B1 Tv.

Adrian Constantin Simionescu este deputat din 2012. Simionescu a fost viceprimar în Turnu Măgurele, în perioada 1996-1997, şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, în 2008-2009.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii