Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:10 22 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSNews ANAF dă o nouă lovitură - Un manelist cunoscut în toată lumea şi-ar putea pierde toată averea

ro

11 Jan, 2016 17:34 1563 Marime text
 
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) dă o nouă lovitură. Un manelist celebru şi-ar putea pierde toată averea.

La mijlocul lunii martie, cântăreţul Adrian Simionescu (mult mai cunoscut ca Adrian Minune) şi soţia lui, Ecaterina, sunt aşteptaţi în faţa judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ). Adi Minune a intrat pe lista neagră a ANAF. Potrivit listei contribuabililor care înregistrează obligaţii restante la bugetul de stat, Adrian Media Music SRL (firmă la care Simionescu este unic administrator) va fi executată silit pentru datorii către stat: 4.006 lei către bugetul de stat, 3.135 de lei la bugetul asigurărilor sociale de stat, 91 de lei la bugetul asigurărilor pentru şomaj şi 1.332 de lei către bugetul asigurărilor de sănătate, relatează ziarulevenimentul.ro, citat de PSNews.ro.

Aceasta nu este singura problemă financiară a manelistului. La mijlocul lunii martie, soţii Simionescu sunt aşteptaţi în faţa judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru controlul averii. Afacerile lor vor fi luate la puricat, pe baza documentaţiei depuse de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI). Necazurile lui Minune au început în 2010, ca urmare a unei anchete declanşate de angajaţii Agenţiei, care au descoperit că manelistul, pe atunci consilier local în comuna ilfoveană Ştefăneştii de Jos, nu poate justifica 104.000 de euro din averea sa şi a făcut, în noiembrie 2005, tranzacţii bancare considerate suspecte de peste 800.000 de euro.

Ancheta a evaluat activitatea tuturor firmelor deţinute din 2004 de Minune şi a tranzacţilor efectuate de acestea. Ulterior, ANI a extins evaluarea şi asupra averii familiei lui Adrian Simionescu, respectiv a soţiei, Ecaterina Simionescu, a fiului, Florentin Adrian Simionescu, precum şi a fiicelor, Adriana Florentina şi Silvia Claudia Simionescu.

Articol complet pe PSNews.ro

Sursa: PSNews.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii