Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update. LIVE. Imagini de la eveniment Accident rutier grav la ieşire din Ovidiu. Două persoane, încarcerate (galerie foto+video)

ro

16 Sep, 2018 13:45 26572 Marime text
În urmă cu puţin timp, un accident rutier a avut loc la ieşire din localitatea Ovidiu, zona Celsy, spre Mihail Kogălniceanu. Potrivit SAJ Constanţa, două persoane sunt încarcerate.

Spre locul intervenţiei se deplasează un echipaj SMURD C și un echipaj SAJ B2.

Două maşini sunt implicate în evenimentul rutier. Cele două autoturisme sunt serios avariate.

Traficul în zonă se desfăşoară îngreunat.

Potrivit SAJ Constanţa, o femeie de aproximativ 26 de ani a fost extrasă de pompieri din autoturism. Tânăra este inconştientă şi a fost preluată de medici şi transportată la spital.

La locul accidentului au intervenit o autospecială de Descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD C, un SAJ C şi două SAJ B.

Cele două victime ale accidentului sunt şoferii celor două autoturisme.

UPDATE: IPJ Constanţa.

Astăzi, în jurul orei 13.40, pe Dn2A, un bărbat, de 58 de ani,  a condus un autoturism în banda nr. 2, dinspre localitatea Mihail Kogălniceanu către Constanța, iar în dreptul km. 195, a pierdut controlul asupra direcției de mers către stânga și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, de 36 de ani, care se deplasa în banda nr. 2.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto și a pasagerei stânga spate, în vârstă de 79 ani, din primul auto.

 Update: Una dintre victime a decedat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii