Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit hackerul căruia nu îi rezista niciun bancomat

ro

27 Jul, 2013 08:32 2886 Marime text
Barnaby Jack, un faimos hacker care putea determina un ATM bancar să scoată singur bani şi care a contribuit la îmbunătăţirea securităţii dispozitivelor medicale, a murit la San Francisco, transmite Reuters.
Autorităţile medicale din San Francisco au precizat că decesul a avut loc joi, fără a oferi detalii suplimentare.

Barnaby Jack ar fi avut în jur de 35 de ani.

Barnaby Jack a devenit unul din cei mai faimoşi hackeri din lume după o demonstraţie din 2010, intitulată 'Jackpotting', în care a făcut un bancomat să 'scuipe' bani.
Comunitatea hackerilor şi-a exprimat vineri, pe Twitter, consternarea la aflarea veştii privind moartea sa.
Cel mai recent angajator al lui Barnaby Jack, firma de consultanţă în domeniul securităţii cibernetice IOActive, a transmis pe Twitter: 'Pierdut, dar niciodată uitat. 'Piratul' nostru drag, Barnaby Jack, a murit'.
Sursa: capital.ro
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • BANCOMAT 27 Jul, 2013 15:04 Asa se intampla cu oamenii foarte destepti, sunt "storsi de cunostinte" si apoi....lichidati. Dumnezeu sa-l ierte si paote a impartasit cate ceva din inteligenta lui altora, pentru ca stapanii bancomatelor sunt cei care conduc lumea, sunt bogatanii lumii, ei au indus crizele mondiale pentru ca lumea sa mai moara putin si totalul populatiei sa fie mai mic, atentie ca ei zic sa fie undeva pe la maxim 2 miliarde de oameni, deci 5 miliarde trebuie sa moara, asta-i Noua Ordine Mondiala...concluzie : in decembrie 1989 populatia Romaniei era undeva la 28 de milioane, iar acum, in iulie 2013-vezi recensamantul populatiei-este la 21,8 milioane....deci, "cum este domnule chestor ?....stii ceva de acest plan mondial marsav ? "....O sa platesti si tu in fata poporului roman ca si tov. Ceausescu care nu credea niciodata ca va fi impuscat de propria lui tara...