Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

38 de tineri se vor muta în casă nouă la Cumpăna

ro

13 Aug, 2015 11:34 1927 Marime text
 
Mâine va fi o zi importantă pentru tinerii din Cumpăna. Primarul comunei, ec. Mariana Gâju, va acorda, de la ora 11, cheile celor 38 de apartamente de tip ANL destinate tinerilor. Acestea sunt situate pe strada Vasile Pârvan nr. 1, blocul ANL4, scara A şi blocul ANL 5.
Cele două blocuri au fost construite prin programul ANL – locuinţe pentru tineri destinate închirierii şi cuprind 38 de locuinţe puse la dispoziţia tinerilor sub 35 de ani, din care nouă garsoniere, 25 de apartamente cu două camere şi patru apartamente cu trei camere, proiectul totalizând un număr de 64 de apartamente.
Pentru a avea acces la aceste locuinţe, solicitanţii au depus documentaţii potrivit legii, aprobate de MDRAP, verificarea şi stabilirea punctajelor făcându-se de către o comisie de evaluare din cadrul Primăriei Cumpăna. Noii locatari vor avea posibilitatea ca după un an să-şi cumpere locuinţa.
Primarul Mariana Gâju şi consilierii locali va oferi noilor locatari ai acestor locuinţe şi câte un dar simbolic de casă nouă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii