Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:48 21 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asfalt Dobrogea SRL a bătut palma cu Primăria Cumpăna. O parcare nouă va fi executată în zona blocurilor ANL (DOCUMENT)

ro

29 Feb, 2024 17:00 700 Marime text
  • Primăria comunei Cumpăna, județul Constanța, a atribuit un contract, prin cumpărare directă, ce vizează execuție parcări blocuri ANL.
  • Este vorba de execuție lucrări de parcare pe o suprafață totală de 1.340 mp, pe strada Strajei nr. 45 din Cumpăna.
 
 
Primăria comunei Cumpăna, județul Constanța, a atribuit un contract, prin cumpărare directă, ce vizează execuție parcări blocuri ANL.
 
Atribuirea a apărut pe SICAP pe 27 februarie 2024, iar firma câștigătoare este Asfalt Dobrogea SRL, pentru suma totală de 112.935,64 lei. Este vorba de execuție lucrări de parcare pe o suprafață totală de 1.340 mp, pe strada Strajei nr. 45 din Cumpăna.
 
Asfalt Dobrogea SRL
 
Potrivit termene.ro, Asfalt Dobrogea a fost înființată în anul 2008 și are sediul social în Constanța, pe strada Interioară 4 nr. 8, ocupându-se de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Mamaia Nord și localitatea Ovidiu.
 
Până în luna aprilie 2023, în companie se regăseau numele lui Grigore Comănescu (asociat cu 99%) și Iurin Pancencu (1%), ambii fiind și administratorii societății, dar, după decesul lui Grigore Comănescu, părțile sociale pe care le deținea în societate au fost preluate de soția sa, Vasilica Comănescu.
 
Acum, Asfalt Dobrogea este deținută de Vasilica Comănescu (99%) și Iurin Pancencu (1%), ultimul fiind și administratorul societății, alături de Adrian Șerban-Comănescu.
 
Vasilica Comănescu este asociată și în Comprest Util SRL, Somaco Construct SRL, Com Util SRL și Prefabricate Dobrogea SRL.
                                                            
Iurin Pancencu este administrator și al Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Comprest Util SRL și Prefabricate Dobrogea SRL, Ana Panasoc SRL și Pan Tour & Parking SRL.
 
Adrian Șerban-Comănescu este asociat în Luxury Anis SRL și Revers SRL și administrator al Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL și Comprest Util SRL.
 
Îîn 2022, Asfalt Dobrogea SRL a declarat 172 de angajați, profit peste 6,46 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 83,37 de milioane de lei.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, societatea are 56 achiziții directe adjudecate la nivel național dintre care 54 la nivelul județului Constanța.
 
Toate achizițiile directe ale firmei pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Primăria Hârșova, județul Constanța cumpără servicii de elaborare documentații tehnico-economice (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii