Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:31 17 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cumpăna, anunț pentru locuitorii din blocurile ANL și pentru cei care doresc o locuință de tip ANL

ro

13 Nov, 2021 00:00 668 Marime text
  • Primăria comunei Cumpăna a făcut un anunț în legătură cu locuințele ANL
 
Primăria comunei Cumpăna a făcut un anunț ce îi viza pe locuitorii din blocurile ANL din localitate, cât și pe cei interesați de obținerea  unei locuințe tip ANL.
 
Anunțul face referire la legislația prin care se realizează lista de prioritate aprobată prin hotărâre de HCL Cumpăna, ca urmare a analizării și verificării îndeplinirii criteriilor de acces prevăzute în actele normative.
 
Astfel, în situația în care unul dintre titularii contractelor de închiriere încheiate în baza repartiției efectuate în condițiile menționate mai sus, solicită încetarea dreptului de folosință, locuința în cauză va fi repartizată în funcție de ordinea stabilită prin lista de priorități aprobată și nu către alte persoane care nu sunt înscrise pe această listă. În același timp, cedarea dreptului de folosință, respectiv subînchirierea, este interzisă, sub sancțiunea rezilierii de drept a contractului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

 
Parcul Verde din Cumpăna a fost modernizat
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii