Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bucurie pentru cinci tineri care se mută în locuinţele ANL. Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, le-a înmânat cheile (galerie foto)

ro

07 Feb, 2020 00:00 2132 Marime text

Ziua de 5 februarie a fost o zi specială pentru cinci tineri din localitatea constănţeană Cumpăna. A fost ziua în care acestora le-au fost înmânate cheile noilor case ai căror chiriaşi au devenit.
 
Primarul comunei Cumpana, ec. Mariana Gâju, a înmânat, miercuri, cheile a cinci apartamente ANL. Cele două garsoniere şi trei apartamente cu două camere fuseseră în prealabil predate de vechii locatari, din diferite motive. Repartiţia către noii chiriaşi s-a efectuat conform Hotărârii de Consiliu Local nr. 193 din 28 noiembrie 2019. Pe lista aprobată figurează 3 persoane necăsătorite, şi anume Velicu Ana Maria, Tănase Daniel Nicolae, Trifu Gabriel şi două persoane căsătorite, cu câte un copil: Miu Georgel şi Cristea Ileana Luciana.
 
Primarul din Cumpăna a reamintit că localitatea pe care o conduce este printre puţinele din zonă care în ultimii ani au oferit tinerilor locuinţe ANL: 128 de apartamente pentru persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani.
 
În luna iulie a anului trecut, Primăria Cumpăna a mai predat Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe amplasamentul pentru ridicarea altor 64 de apartamente ANL.
 
Citeşte şi:
 
Primarul Mariana Gâju - „Cumpăna este, astăzi, una dintre cele mai înfloritoare comune ale judeţului“ (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii