Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeţi că Simona Halep va triumfa şi în 2019 într-un turneu de Grand Slam, ca anul trecut?

ro

14 Jan, 2019 00:00 2527 Marime text
2018 a fost cel mai bun an din cariera de până acum a Simonei Halep. Campioana de tenis din Constanţa a încheiat şi ediţia trecută pe locul întâi în clasamentul mondial, iar la Roland Garros a cucerit primul ei trofeu de Grand Slam. 2018 rămâne însă şi un an în care Simona s-a confruntat cu probleme de sănătate, care au împiedicat-o să evolueze la mai multe turnee, în special în partea a doua a stagiunii.
 
După ce australianul Darren Cahill a renunţat din motive familiale la colaborarea, pe 2019, cu Simona Halep, aceasta a declarat că va începe sezonul competiţional fără antrenor, pentru a vedea cum se descurcă.
 
În primul meci din noul an, în care a venit după o perioadă de peste 100 de zile în care nu mai evoluase, sportiva constănţeană a cedat din primul meci la Sydney, Urmează primul turneu de Grand Slan al anului, Australian Open, la care Simona (1 WTA) este favorita numărul 1 şi în care va debuta marţi, 15 ianuarie, contra sportivei din Estonia Kaia Kanepi (70 WTA).
 
Pe Simona Halep o aşteaptă un început de an destul de dificil, în care, de la meci la meci, va acumula să revină la forma optimă, după accidentările din 2018.     
 
În acest context, ZIUA de Constanţa lansează un sondaj de opinie cu întrebarea:
 

 

De asemenea, vă rugăm să ne transmiteţi, într-un comentariu, şi părerea dumneavoastră cu privire la subiectul propus.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nick Carabas 15 Jan, 2019 21:40 Sigur, va mai câștiga, daca sănătatea ii va permite să joace ! Simona noastră joacă fără presiune acum, joacă de plăcere! Dacă IESE, IESE, DACĂ NU, NEXT TIME! HAI SIMONA!❤