Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confit Byaldi (tocăniță turcească de legume)

ro

26 Jun, 2013 08:56 2420 Marime text
Celebrul ratatouille are ca sursă de inspirație această veche rețetă turcească.

Ingrediente

Pentru primul strat:
½ ardei gras roșu
½ ardei gras galben
½ ardei gras portocaliu
2 linguri cu ulei de măsline
1 linguriță cu usturoi ras
2 cepe tocate mărunt
3 roșii, sare
cimbru
pătrunjel verde
1 foaie de dafin

Pentru al doilea strat:
2 dovlecei (verde și galben)
1 vânătă
4 roșii
½ linguriță cu usturoi ras
2 lingurițe cu ulei de măsline
cimbru, sare, piper

Pentru sosul vinegretă:

1 lingur cu ulei de măsline
1 linguriță cu oțet balsamic
cimbru, sare, piper

Reţeta completă aici: ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii