Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

17 copii de la Scoala din Piatra si gradinita din Palazu internati cu toxiinfectii alimentara

ro

22 Nov, 2009 17:09 1588 Marime text

"Laptele si Cornul" lovesc din nou in institutiile de invatamant din judetul Constanta. Saptesprezece copii, parte din ei de la Scoala din satul Piatra, parte de la gradinita din Palazu Mic, au fost internati in Spitalul de Boli Infectioase din Constanta dupa ce au inceput sa acuze dureri de burta si de cap, combinate cu stari febrile, simptome specifice toxiinfectiei alimentare, dupa ce au mancat, vineri,produsele pe care le-au primit in cadrul programului amintit.

Conform declaratiilor Mihaelei Dinisov, director adjunct al Directiei de Sanatate Publica Constanta, au fost luate probe chiar si de la depozitul firmei care aprovizioneaza cu lactate unitatile de invatamant si urmeaza sa se analizeze daca problema provine de acolo.

„Am recoltat probe atat de la elevi, cat si de la alimente. Au consumat produse diferite si asta este ciudat. Nu putem sa ne pronuntam cu privire la cauza imbolnavirii pana nu primim rezultatele de la laborator" aafirmat dr. Mihaela Dinisov pentru Adevarul de seara Constanta.

Sursa: constanteanul.com

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii