Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Stan „Cred în marele privilegiu de a ajuta oamenii"

ro

19 Nov, 2008 02:55 5727 Marime text

decupaj_liviu_stan.jpgCandidatul PSD pentru mandatul de deputat în Colegiul 1 mizează pe o victorie, având în vedere susţinerea echipei Mazăre-Constantinescu-Matei.

Consilierul local PSD din Năvodari, Liviu Stan, intră, în premieră, în competiţia parlamentară. Are 33 de ani, iar în 2007 a renunţat la activitatea de specialist criminalist şi s-a încadrat la SC Emra Termoglass SRL, în funcţia de consilier juridic. În acelaşi an a devenit şi membru al PSD, decizie luată pentru a se putea implica în susţinerea primarului oraşului Năvodari, Nicolae Matei.

Ce proiecte veţi promova, ca parlamentar, pentru colegiul în care veţi candida?

Pentru oraşul Năvodari, aş iniţia un proiect de lege privind transferarea a 20%  din acţiunile Administraţiei Canalelor Navigabile în patrimoniul Primăriei Năvodari. După ce voi reuşi acest lucru, voi face o faleză de promenadă pe malul canalului. Pe lângă susţinerea proiectelor iniţiate de primarul Nicolae Matei, în ceea ce priveşte turismul, voi continua iniţiativa echipei Mazăre, privind prelungirea şoselei de coastă dintre staţiunea Mamaia şi Năvodari, care, implicit, ar genera locuri de muncă şi investitori.

Un proiect important pentru mine, ce vizează mediul rural şi urban, este acela de creştere a alocaţiei la 200 lei, până la 18 ani, echilibrând astfel bugetul familiilor. Un alt proiect pentru mediul rural are ca scop dublarea burselor pentru şcolari, a rechizitelor pentru elevi, iar pentru pensionari, voi pleda pentru introducerea celei de a 13-a pensii, precum şi dublarea pensiei de CAP în concordanţă cu sloganul ,,Pensii la ţară ca la oraş".

Cum veţi acţiona în cazul în care interesul comunităţii nu coincide cu direcţiile de acţiune ale partidului dumneavoastră?

Toate programele pe care social-democraţii vor să le deruleze alături de guvernul PSD sunt în interesul comunităţii. Fiind un partid de stânga, el este îndreptat către oameni.

liviu_stan.jpgDe ce v-ar vota oamenii care vă întâlnesc pentru prima dată în campanie?

Pentru că sunt tânăr, energic şi fac parte din echipa Mazăre. Este echipa care construieşte şi face ceea ce promite. Oamenii au încredere în mine, la prima vedere, pentru că Mazăre, Constantinescu şi Matei garantează, întrucât, de-a lungul timpului, am dat dovadă de corectitudine, sinceritate şi loialitate.

Câte deplasări aţi făcut în colegiu, de la data stabilirii lor, pentru a vedea realitatea?

Câte patru-cinci deplasări în fiecare comună şi am identificat problemele cu care se confruntă  localnicii.

Veţi da pomeni electorale pentru a atrage electoratul de partea dvs?

Suportul meu moral şi financiar este Nicolae Matei, primarul oraşului Năvodari, prietenul meu!

Ce privilegii personale credeţi ca vă va aduce funcţia de parlamentar?

Vă spun sincer: cred într-un mare privilegiu, acela de a ajuta cât mai mulţi oameni. Este un privilegiu care mă motivează în această luptă!

Dacă nu câştigaţi acum, veţi mai încerca?

Nici nu mă gândesc la aşa ceva. Voi câştiga!

Cu ce bani vă finanţaţi campania electorală?

Cu fonduri personale şi ajutat de prieteni adevăraţi, care cred în mine şi în programul de guvernare propus de PSD.

Dacă aţi fi implicat într-un scandal cu tentă sexuală, cum aţi gestiona situaţia pentru a nu afecta şi imaginea partidului din care proveniţi?

Sfinţii sunt în ceruri şi pictaţi pe pereţii bisericilor. Dacă vreodată o să cad în păcat, îmi voi recunoaşte greşeala faţă de soţia mea, dar şi public.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii