Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:25 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu - „Am încredere că Onaca, Turcescu şi Bistriceanu sunt alegerea corectă!”

ro

05 Dec, 2016 00:00 1026 Marime text
Traian Băsescu, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, a trimis o scrisoare constănţenilor prin care îi îndeamnă să voteze cu toată încrederea candidaţii partidului pentru Senat şi Camera Deputaţilor: Dorel Constantin Onaca, Robert Turcescu şi Magda Bistriceanu, oameni despre care spune că vor fi permanent lângă cetăţeni şi îi vor reprezenta cu demnitate în Parlamentul României. Băsescu spune că ştie că toţi constănţenii vor să aibă reprezentanţi destoinici în Parlamentul României şi, de aceea, în calitate de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară, a semnat cu mare atenţie lista candidaţilor din judeţul Constanţa la scrutinul din 11 decembrie. Redăm mai jos, integral, scrisoarea lui Traian Băsescu.
 
„Dragi constănţeni,
 
Vă scriu aceste rânduri în apropierea unui moment foarte important pentru România: alegerile generale din 11 decembrie, dată la care, prin votul dumneavoastră, veţi decide cine sunt cei care vă vor reprezenta interesele pentru următorii patru ani în Parlamentul României.
 
Mă leagă de judeţul Constanţa amintirile şi întâmplările unei vieţi de om: aici am absolvit Institutul de Marină în 1976, aici m-am căsătorit, aici mi s-au născut cele două fete şi, desigur, Portul Constanţa este locul din care am pornit pe mările lumii ajungând ca la 34 de ani să fiu comandantul celebrului petrolier «Biruinţa». Dar, desigur, cu oamenii din acest judeţ binecuvântat de Dumnezeu am păstrat de-a lungul anilor cea mai trainică legătură. Ştiu că ei vor să aibă reprezentanţi destoinici în Parlamentul României şi, de aceea, în calitate de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară, am semnat cu mare atenţie lista candidaţilor pentru judeţul Constanţa la scrutinul din 11 decembrie.
 
Vă îndemn, aşadar, să-i votaţi cu încredere pe Dorel Constantin Onaca, Robert Turcescu şi Magda Bistriceanu, care vor deschide listele de candidaţi PMP pentru Senat şi Camera Deputaţilor. Sunt «băsişti» şi n-au abandonat niciodată corabia PMP, oricât de mari au fost furtunile sau valurile politicii în ultimii ani. Sunt oameni care îşi ţin promisiunile şi care au dovedit în viaţa lor profesională că pot atinge vârfuri de performanţă. Onaca, Turcescu şi Bistriceanu, alături de echipa PMP Constanţa, vor fi permanent lângă dumneavoastră şi vă vor reprezenta cu demnitate în Parlamentul României.
 
Vă îndemn şi vă rog să mergeţi la vot pe 11 decembrie şi să alegeţi echipa Partidului Mişcarea Populară, un partid nou, cu mulţi oameni tineri, dar şi cu oameni având experienţa vieţii. Nu lăsaţi judeţul Constanţa pe mâna aceloraşi clanuri politice care s-au făcut de ruşine în toată România în anii din urmă! Judeţul Constanţa are dreptul să renască economic şi administrativ, dar, pentru a accelera acest parcurs, e mai important ca oricând să fie reprezentat în Parlament de o echipă puternică şi performantă. Am încredere că Onaca, Turcescu şi Bistriceanu sunt alegerea corectă!
 
Vă doresc numai bine şi să ne revedem sănătoşi!
 
Al dumneavoastră, 
Traian Băsescu”

Ti-a placut articolul?

Comentarii