Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedinţă fulger de Consiliu Local la Constanţa

ro

12 Aug, 2013 18:19 2331 Marime text
Cele două proiecte de pe ordinea de zi au fost aprobate în unanimitate, în doar câteva minute. Unul vizează rectificarea bugetului pe anul 2013 iar cel de al doilea un acord de Cooperare încheiat între Consiliul Local şi cel Judeţean în vederea funcţionării serviciilor publice de salvare acvatică – salvamar şi a posturilor de prim ajutor pe plajele din Constanţa şi staţiunea Mamaia.
După ce au votat în timp record cele două proiecte de pe convocator, consilierii au încheiat în grabă şedinţa. Au aprobat rectificarea bugetului municipiului Constanţa pe anul în curs şi au fost de acord să fie încheiat un parteneriat între Consiliul Local şi cel Judeţean cu privire la continuarea activităţii salvamarilor pe plaje. Radu Mazăre nu a abordat cele două subiecte la finalul şedinţei, însă a ţinut să precizeze că legea Agenţiei Naţionale de Integritate este prost făcută. Mai mult decât atât, el spune că va solicita premierului Ponta demisia Ministrului Justiției și consideră că va fi susținut în acest demers de cei declaraţi incompatibili.
„Ea, legea este prost făcută și nu are logică [...] în viață, și legile și lucrurile trebuie să fie de bun simț. Dacă primarul reprezintă Consiliul Local în fața terților, a tuturor, e normal ca eu să reprezint, ca primar, sau șef de Consiliu Județean, Consiliul Local în Regia în care Consiliul este acționar.
Rep: O să cereți primului ministru să-l schimbe pe Ministrul Justiției?
O luăm de la început [...] eu nu sunt implicat că m-a învățat Băsescu să suflu și în iaurt [...] dar cred că o să-i cer, cred că o să-i ceară ceilalți”, a declarat primarul Constanței, Radu Mazăre.
După vizita preşedintelui Traian Băsescu în staţiunea Mamaia, problema mizeriei de pe plajă a redevenit de actualitate. Deşi situaţia este aşa de la începutul sezonului, iar plajele sunt pline de PET-uri, hârtii sau chiştoace, abia acum Mazăre recunoaşte că nu sunt coşuri suficiente, şi are o explicaţie.
„E adevărat, numai că noi anul viitor schimbăm toată faleza și atunci o să [...] punem absolut toate dotările ăstea urbane [...] mai multe”, a mai spus Mazăre.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii