Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea145 Stelian Gima, vicepreședinte Consiliul Județean Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

20 Nov, 2023 17:00 1374 Marime text
Stelian Gima, vicepreședinte Consiliul Județean Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei
Cu ocazia aniversării a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, Stelian Gima, vicepreședinte Consiliul Județean Constanța, a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei:

Sărbătorim un moment istoric de importanță majoră în istoria României, 145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă. Acest moment ne va aminti mereu de contribuția valoroasă a dobrogenilor la identitatea și unitatea națiunii române.
 
Dobrogea are o istorie bogată și o diversitate culturală remarcabilă. Regiunea noastră este cu adevărat un exemplu, căci oameni de diferite etnii și culturi trăiesc împreună în armonie. Purtând acest simbol al prieteniei dincolo de granițele țării noastre, contribuim la cele mai esențiale valori care definesc modelul european. 
 
Cu ocazia Zilei Dobrogei, transmit celor care locuiesc pe aceste meleaguri La mulți ani, să continuăm să promovăm modelul nostru specific, valorile culturale ale etniilor, tradițiile, obiceiurile, diversitatea religioasă, dar mai ales conviețuirea pașnică!

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:  
Dobrogea 145, expoziție despre cetățile antice și Palatul Reginei Maria din Mamaia, în Parlament. Semnal pentru autorități despre nevoia de protejare a patrimoniului 

#sărbătoreșteDobrogea 
 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari