Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea145 Ionuț Rusu, viceprimar Municipiul Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

23 Nov, 2023 16:35 1129 Marime text
Ionuț Rusu, viceprimar Municipiul Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei
Cu ocazia aniversării a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, Ionuț Rusu, viceprimar Municipiul Constanța, a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei:

Dobrogea te învață ce înseamnă toleranța, te îndeamnă la credință și îți arată că și după cele mai aprige furtuni se așterne liniștea. Asta cred eu că ne și reprezintă pe noi, dobrogenii: suntem în armonie cu toată lumea, înțelegători, avem o legătură puternică cu Dumnezeu. Dar suntem de asemenea puternici, luptăm pentru crezurile și năzuințele noastre și pentru liniștea de a privi valurile cum mângâie nisipul.
Iubesc acest ținut în care m-am născut, mi-am întemeiat o familie, îmi cresc copilul şi îmi doresc să își atingă potențialul extraordinar pe care știu că îl are! Vorbim de importanţa strategică a Dobrogei, de rolul său vital în regiune, de polul economic ce va deveni. Consider că suntem pe drumul cel bun, că dezvoltarea Dobrogei a început şi că acest lucru a devenit clar, iar rezultatele se văd.
Dobrogea este ţinutul paradoxurilor, în care toate elementele coexistă, de la tradiții seculare multietnice la proiecte regionale pentru dezvoltare.
La mulţi ani tuturor dobrogenilor şi celor legaţi cu sufletul de această regiune extraordinară!


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari