Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea145 Hristu Uzun, Director Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

14 Nov, 2023 15:00 594 Marime text
 Hristu Uzun, Director Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral, mesaj de Ziua Dobrogei
Cu ocazia aniversării a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, Hristu Uzun, Director Administrația Bazinală De Apă Dobrogea-Litoral, a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei:
 

Cu ocazia Zilei Dobrogei, în numele Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, ne exprimăm sincere felicitari și urări către cotidianul Ziua de Constanța pentru demersul de a marca cu atâta dedicație și pasiune două momente deosebit de semnificative: împlinirea a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la România și cei 23 de ani de activitate jurnalistică sub umbrela proiectului „#Dobrogea 145“.

Este o bucurie să observăm inițiative precum expoziția tematică pregătită pentru aniversarea Dobrogei, care va fi vernisată în cadrul Parlamentului României.

Aceasta reprezintă nu doar o manifestare a respectului față de istoria și identitatea acestui colț de țară, ci și o oportunitate de a aduce în prim-plan valorile, tradițiile și frumusețea Dobrogei.

Cu înaltă considerație și cu gânduri bune, sărbătorim alături de voi aceste momente remarcabile și urăm tuturor celor implicați în proiectul Dobrogea 145 succes continuu și inspirație în promovarea și conservarea bogățiilor acestei regiuni atât de iubite.

La mulți ani, Dobrogea!
La mulți ani, Ziua de Constanța!

Cu respect,
Director,
Hristu Uzun

Purtător de cuvânt,
Marieta Iorga


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari