Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea145 Evdochia Aelenei, senator AUR Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

23 Nov, 2023 15:19 1011 Marime text
Evdochia Aelenei, senator AUR Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei
Cu ocazia aniversării a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, Evdochia Aelenei, senator AUR  Constanța, a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei:

M-am născut pe aceste meleaguri, în județul Tulcea, și trăiesc de-o viață în județul Constanța. Am cunoscut Dobrogea dintotdeauna cu toate particularitățile ei sociale, geografice și culturale.
Suntem binecuvântați de un tărâm creștinat de Sfântul Apostol Andrei și înzestrat cu cel mai frumos amalgam de tradiții, obiceiuri și de o zestre culturală cu totul deosebită.
Dar poate cel mai mare motiv de mândrie și iubire pentru Dobrogea noastră sunt valorile transmise din generație în generație: solidaritatea, toleranța, armonia interetnică.
Știm să trăim uniți în diversitate, să ne respectăm credințele și obiceiurile, să fim prieteni dincolo de orice ne diferențiază, să trăim în pace în jurul idealurilor comune.
Mă simt norocoasă și recunoscătoare că Bunul Dumnezeu a îngăduit să mă nasc și să trăiesc pe aceste plaiuri minunate pe care nu le-aș schimba niciodată cu niciun loc de pe Pământ.
În încheiere, vreau să felicit redacția ZIUA de Constanța pentru acest demers frumos pe care îl fac anual și prin care promovează bogăția, istoria și cultura Dobrogei.
La mulți ani, Dobrogea! La mulți ani, dobrogeni!


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari