Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea145 Elena Frîncu, maestru emerit al sportului, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

21 Nov, 2023 17:00 1323 Marime text
Elena Frîncu, maestru emerit al sportului, mesaj de Ziua Dobrogei
Cu ocazia aniversării a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, Elena Frîncu, maestru emerit al sportului, a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei:
 

Dobrogea, pentru totdeauna iubirea mea!
„Trecut-au anii... am ajuns la 71 și tot aici, acasă, în Dobrogea mea, în care m-am născut, am copilărit, am învățat, m-am maturizat și acum - mărturisesc cu respect dobrogenilor - am început să îmbătrânesc frumos (așa cum am promis), la dispoziția familiei mele, a nepoților, a sportivilor și a ta, Dobroge, ținut frumos, între Dunăre și mare, vizitat anual de milioane de europeni, să își petreacă vacanțele la noi acasă, pe litoralul românesc al Mării Negre.
 
Sunt recunoscătoare pentru totdeauna familiei mele, dascălilor mei, sportivilor și structurilor sportive constănțene, antrenorilor lor, alături de care am muncit și ți-am adus ție, Dobroge iubită, strălucirea aurului european, mondial și olimpic.
 
La mulți ani, ținut rodnic și valoros al României noastre, în care trăim în pace și iubire, o familie frumoasă, în care 18 etnii spun într-un glas «Recunoscători îți suntem, Dobrogea mea!»“.
 
Elena Frîncu, deținătoare a Colanului de Aur al COSR, maestru emerit al sportului, vicecampioană mondială, cetățean de onoare al Constanței, al Medgidiei și al Cumpenei.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari