Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea145 Dănuț Aelenei, deputat AUR Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

23 Nov, 2023 15:49 1154 Marime text
Dănuț Aelenei, deputat AUR Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei
Cu ocazia aniversării a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, Dănuț Aelenei, deputat AUR Constanța, a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei:
De Ziua Dobrogei, doresc să-mi arăt recunoștința și dragostea pentru acest ținut românesc binecuvântat, în care locuiesc, am muncit și pentru care muncesc și acum.
Dobrogea mi-a oferit un cămin și o soție, născută în județul Tulcea, alături de care am întemeiat o familie. Casa noastră e județul Constanța și amândoi îl reprezentăm cu mândrie, în Parlamentul României. Este modesta noastră contribuție și omagiu pentru locul în care împreună trăim. Un loc încărcat de istoria românilor, care s-au luptat pentru el, din vremea colonizării perșilor, grecilor și romanilor, continuând cu vremea trecerii binecuvântate a apostolului Andrei și întregirea Țării Românești, făcută la 1388 de Mircea cel Bătrân.
Dobrogea a devenit definitiv a României odată cu Războiul sfânt de Independență, la 1878. Și așa va rămâne de-a pururi. Pentru români și un mozaic întreg de etnii pașnice și muncitoare, Dobrogea este căminul și patria noastră.
Dumnezeu să binecuvânteze România! La mulți ani, Dobrogea!
Deputat AUR Dănuț AELENEI

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari