Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea145 Costin Mega, director marketing Farul Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

22 Nov, 2023 17:00 1377 Marime text
Costin Mega, director marketing Farul Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei
Cu ocazia aniversării a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, Costin Mega - director marketing Farul Constanța a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei:
 

La 145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, transmitem tuturor dobrogenilor ‘’La mulți ani’’ și să fie în continuare un exemplu de conviețuire între zeci de etnii: români, turci, tătari, lipoveni, aromâni, armeni, ruși, ucrainieni, greci, bulgari, germani, evrei, găgăuzi, italieni, albanezi, sârbi, unguri și chiar arabi.
 Un mozaic de nații, un model cum nu mai există în România.
Dobrogea ne-a făcut mândri inclusiv prin marile personalități sportive pe care i-a oferit dintre toate aceste etnii. Dobrogea reprezintă casa noastră, locul unde am trăit mereu atâtea bucurii. Noi, cei de la Farul, ne bucurăm că în 2023, când se împlinesc 145 de ani de la revenirea la patria mamă, am reușit să oferim o mare împlinire tuturor dobrogenilor prin câștigarea titlului de campioană.
Felicitări Ziua de Constanța pentru implicarea an de an în această sărbătoare a tuturor dobrogenilor. La mulți ani, Dobrogea, La mulți ani, dobrogeni !


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari