Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea145 Conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul Universității Ovidius din Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

15 Nov, 2023 10:00 1024 Marime text
Conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul Universității Ovidius din Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei  
Cu ocazia aniversării a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul Universității Ovidius din Constanța, a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei:
 

Pe 14 noiembrie celebrăm cu bucurie și emoție o zi cu adevărat specială pentru fiecare dintre noi. Cu acest prilej, aducem un omagiu vibrant Dobrogei, un spațiu de neegalat în peisajul istoric și cultural, locul unde inimile autentice ale locuitorilor săi bat la unison cu ritmurile naturii neatinse. Dobrogea, cu țesătura sa socială colorată de tradiții, religii și culturi împletite, constituie esența unei comunități mândre și unite, unde diversitatea, toleranța și respectul mutual strălucesc.
 
Avem responsabilitatea să veghem asupra acestor valori, să le împărtășim generațiilor viitoare și să ne onorăm trecutul, astfel încât să clădim împreună un viitor mai luminos.
 
Din partea comunității academice a Universității Ovidius din Constanța, transmit tuturor dobrogenilor un călduros „La mulți ani!”.
 
La mulți ani, frumoasă Dobrogea!
 
Conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu,
Rectorul Universității Ovidius din Constanța


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari