Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea145 Carmen URSU, director general al MAMAIA SA, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

21 Nov, 2023 13:23 1032 Marime text
Carmen URSU, director general al MAMAIA SA, mesaj de Ziua Dobrogei
Cu ocazia aniversării a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, Carmen Ursu, director general al MAMAIA SA, a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei:
 

La mulți ani cu ocazia marcării Zilei Dobrogei și a bornei de 145 de ani de la revenirea în sânul patriei. Este o ocazie importantă să ne mândrim cu tradițiile noastre și, totodată, să rememorăm contribuțiile pe care le-am adus la patrimoniul material și imaterial al României.
Colectivul de la Mamaia SA le transmite dobrogenilor că face eforturi susținute, în colaborare cu autoritățile locale și centrale, pentru a putea moderniza, valorifica și readuce strălucirea Palatului Reginei, un simbol al Dobrogei.
De asemenea, transmitem echipei cotidianului ZIUA de Constanța „La mulți ani!, cu ocazia aniversării a 23 de ani de activitate jurnalistică și le dorim să aibă energia necesară, ca prin cuvintele lor, să promoveze mai departe frumusețile Dobrogei și interesele dobrogenilor.
 
Cu deosebită considerație,
Director General al MAMAIASA                                                          
Carmen URSU              

                                                                  
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:  
Dobrogea 145, expoziție despre cetățile antice și Palatul Reginei Maria din Mamaia, în Parlament. Semnal pentru autorități despre nevoia de protejare a patrimoniului

#sărbătoreșteDobrogea 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari