Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea144 Cristina Ileana Dumitrache, deputat PSD Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

21 Nov, 2022 00:00 2034 Marime text
Cu ocazia aniversării a 144 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, Cristina Ileana Dumitrache, deputat PSD Constanța a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei:
 
Pentru mine, Dobrogea este dintotdeauna „acasă” și totuși sunt convinsă că nu am reușit să descopăr toată istoria sa complexă și farmecul incontestabil.
Dobrogea are particularități geografice și social-culturale unice și cu totul deosebite. Nu în multe locuri din țara noastră găsim atât de multă diversitate în ceea ce privește tradițiile, obiceiurile, relieful și poate nicăieri o asemenea multiculturalitate, toleranță și armonie interetnică.
De la Deltă până la mare avem cetăți, vestigii unice în lume, rezervații naturale, podgorii. Dar Dobrogea nu este sinonimă doar cu istoria și moștenirea sa culturală. Dobrogea de astăzi este o regiune de referință tot mai dinamică și valoroasă pe harta României, cu statutul său de poartă a țării spre mările și oceanele lumii, cu resursele de gaze din zona Mării Negre, cu instalațiile de eoliene ce fac tranziția către energia verde, cu potențialul său turistic imens din deltă și litoral.
Dobrogea este unică, fascinantă, valoroasă! Cu ocazia Zilei Dobrogei și nu numai, să fim mândri de ea!
Felicitări ZIUA de Constanța pentru modul în care, an de an, celebrați ziua de 14 noiembrie și pentru întregul demers jurnalistic de promovare a Dobrogei!
La mulți ani, Dobrogea!
La mulți ani, dobrogeni!”
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:  

#Dobrogea144 La mulți ani, Dobrogea! Ziua Dobrogei, la Biblioteca Academiei Române


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari