Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea144 Bogdan Iulian Huțucă, deputat și președinte PNL Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

14 Nov, 2022 00:00 1676 Marime text

 
 
Cu ocazia aniversării a 144 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, Radu Cristian, primarul municipiului Mangalia, a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei:
 
Se împlinesc 144 de ani de la revenirea Dobrogei la România, o perioadă, deși  extrem de scurtă, extrem de bogată atunci când vorbim de evoluția politică, economică și socială. O dată cu această revenire, România a îndeplinit o misiune extrem de curajoasă, prin toate proiectele majore realizate, dezvoltând și modernizând regiunea Dobrogei.
 
Carol I cataloga aceste meleaguri drept „un izvor de bunăstare”. Prin dezvoltarea infrastructurii feroviare, portuare și rutiere, regiunea noastră a devenit o poartă spre lumea largă, iar anul acesta sperăm ca zona noastră să fie ultima frontieră a spațiului Schengen.
 
Avem toate motivele să prețuim moștenirea noastră culturală și spirituală, să fim uniți și să valorificăm potențialul uriaș al acestei zone minunate. Ziua Dobrogei este un prilej în plus de a ne aminti de simbolurile care unesc mozaicul nostru cultural și de a valorifica toate aspectele frumoase care ne unesc. La mulți ani, dobrogeni! La mulți ani, oameni iubitori de armonie!
 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:  #sărbătoreșteDobrogea144
 
 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari