Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:40 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viitorul nu se teme de campioana României

ro

16 Oct, 2012 01:00 1360 Marime text
viitorul.jpgFC Viitorul Constanța își face curaj înaintea partidei contra campioanei României, CFR Cluj, care se joacă joi, de la ora 19.30, în direct la Dolce Sport, în etapa a 12-a a Ligii 1 la fotbal.

"Este un meci în care vom merge să jucăm. Vrem să luăm puncte, fără doar și poate. Avem încredere în noi și nu ne gândim, cum facem de fiecare dată, de altfel, că adversarul e foarte puternic și că nu vom putea face față. Până acum, am demonstrat contrariul. Sper să fim foarte bine din toate punctele de vedere la ora jocului. Ne aflăm în fața unei deplasări lungi, dar cred că vom fi proaspeți la meci. Toți jucătorii CFR-ului sunt de mare valoare și trebuie să practicăm un joc colectiv foarte bun pentru a nu pierde, anihilând anumiți fotbaliști care pot face diferența. Faptul că la noi presiunea e mai mică decât în tabăra CFR-ului ne poate ajuta, dar jucătorii campioanei sunt obișnuiți cu presiunea", a declarat antrenorul principal al Viitorului, Cătălin Anghel.

Mijlocașul Andrei Vaștag crede că Viitorul are un atu în fața CFR-ului: tinerețea. "Respectăm adversarul până la un anumit punct, în teren vrem să câștigăm. Scopul nostru e să jucăm un fotbal de calitate. Trebuie să fim concentrați 90 de minute, pentru că am pierdut puncte importante pe final de joc. Nu mai are rost să vorbim despre importanța partidei. Putem scoate un rezultat bun, pentru că avem un fotbal de calitate și un joc bazat preponderent pe posesie, plăcut ochiului. Atuul nostru e tinerețea. Trebuie să alergăm foarte mult", a spus fiul fostului campion mondial la box Feri Vaștag.

Un alt mijlocaș de la Viitorul, Claudiu Herea, este de părere că un succes al echipei sale pe terenul campioanei ar fi "oarecum" o surpriză, ținând cont de faptul că CFR joacă în Liga Campionilor, iar constănțenii alcătuiesc o formație nou-promovată. "Ne-am pregătit foarte bine în această săptămână și suntem încrezători că putem bate", a spus Herea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii