Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:46 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unirea Constanţa, prima victorie în Liga a 2-a. Succes clar în deplasare!

ro

25 Sep, 2021 14:20 3122 Marime text
 
 
 
  • În urma acestui succes, gruparea de pe litoral are patru puncte şi a urcat în clasament.
 
Echipa de fotbal Unirea Constanţa a realizat astăzi prima victorie în actuala ediţie a Ligii a 2-a, câştigând cu 4-1 (1-0) în deplasare contra formaţiei Metaloglobus Bucureşti, în etapa a opta a campionatului.
 
Golurile au fost marcate de Tălmaciu (24), V. Şerbănescu (64, 73), R. Niţă (79), respectiv Cl. Herea (90+3).
 
Leonard Strizu, antrenorul Unirii, a început meciul cu: M. Udrea (cpt.) – Cireşoiu, Tălmaciu, Gogor, Carabela, Ciuciulete, Nicola, Ardelean, Jerdea, Trucă, Chiriţoiu. Rezerve: M. Popescu, Stavrositu, R. Niţă, Şerbănescu, Şuteu, Lăcătuş, R. Tudor.  
 

Victorieeeeeee!!! Băieții noștri au câștigat clar în fieful celor de la Metaglobus, după cel mai bun meci din acest sezon, este mesajul Unirii Constanţa.

 
În urma acestui succes, gruparea de pe litoral a acumulat patru puncte şi a urcat pe locul 16 în clasament, având o victorie, un egal şi şase înfrângeri în opt meciuri, golaveraj 5-29.  
 
În etapa viitoare, Unirea va juca pe teren propriu cu Csikszereda Miercurea Ciuc, sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 11.00.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Unirea Constanţa) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii