Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, victorie în amicalul cu Unirea Slobozia (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

22 Mar, 2024 14:54 1300 Marime text


Al doilea amical din această săptămână al campioanei în exercițiu a României, Farul Constanța, s-a disputat astăzi, 22 martie 2024, pe terenul principal al Academiei Hagi, de la Ovidiu, „marinarii“ întâlnind Unirea Slobozia (locul doi în Liga a 2-a).

Partida s-a încheiat cu succesul Farului, scor 2-1 (2-0).

Golurile echipei constănțene au fost marcate de Andronache (4) și Benchaib (38), la ambele reușite pasând decisiv Budescu.

Pentru Unirea a punctat Dragoș Lazăr (54).

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Buzbuchi (46 Mușat) - Grosu (70 Larie), M. Popescu, Gustavo, Ganea - Queiros (70 Casap), N. Popescu (46 Banu) - Andronache (70 Băsceanu), Budescu (46 Deaconu), Benchaib (46 Boli) - Rivaldinho. Rezerve: Mușat - Ștefănescu, Gică, Croitoru, Leonte, Codreanu.

Unirea Slobozia (antrenor, Adrian Mihalcea): Rusu (46 Georgescu, 80 Ciupercă) - Ibrian (46 Șandru), Pospelov (46 Dinu), Andres (46 G.Lazăr), Toma (46 Dorobanțu) - Pacionel (46 Ekollo), Coadă (46 Lemnaru) - Bujor (85 Milotin), Purece (46 Atanase), Vlăsceanu (46 D.Lazăr) - Afalna (46 I.Dimitrov).


Marți, în prima partidă de verificare, Farul jucase în deplasare cu Dunărea Călărași (locul doi în Liga a 3-a, seria a 3-a), iar gazdele au câștigat cu 4-3.

În această perioadă, Farul are nu mai puțin de 15 jucători convocați la loturile naționale: Louis Munteanu, Constantin Grameni și Gabriel Dănuleasa (U21), Ionuț Cojocaru (U20), Vlad Răfăilă și Rafael Munteanu (U19), Ionuț Cercel și David Păcuraru (U18), John Dumitra, Iustin Doicaru, Alexandru Stoian și Eric Somandru (U17).

În ultima partidă de verificare dinaintea reluării play-off-ului, Farul s-a impus pe teren propriu, scor 2-1, cu Unirea Slobozia, formație ce luptă pentru promovarea în Superligă. Farul a deschis rapid scorul, în min.4, prin Andronache, după o pasă de excepție a lui Budescu, iar Benchaib a dublat diferența în min.38. Dimitrov a redus din diferență în min.56, însă aceasta a fost una din puținele oportunități la poarta Farului. În schimb, "marinarii" au trimis mingea și de două ori în bară, printre multe alte ocazii importante create la poarta adversă. A fost însă un bun prilej și de această dată de a testa mulți tineri jucători din Academia Hagi, mai ales că în această perioadă sunt convocați nu mai puțin de 15 jucători la loturile U21, U20, U19, U18 și U17 ale României, se arată pe site-ul oficial al Farului.


Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Farul Constanța. Gheorghe Hagi, după meciul cu Dunărea Călărași
„Un antrenament foarte bun. Învățăm din toate“ (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii