Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:01 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Neagu, din Gârliciu, a fondat Club Sportiv Vulturu Tulcea SRL

ro

21 May, 2021 00:00 2775 Marime text
  • Domeniul principal de activitate al societăţii e „alte forme de învăţământ”, iar activitatea principală - „învăţământ în domeniul sportiv şi recreaţional”.



În baza cererii nr. 5448 din data de 23 martie 2021 şi a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea societăţii Club Sportiv Vulturu Tulcea SRL.

Sediul social este în municipiul Tulcea, domeniul principal de activitate - „alte forme de învăţământ”, iar activitatea principală - „învăţământ în domeniul sportiv şi recreaţional”. Capitalul social e de 200 de lei, iar părţile sociale sunt în număr de 20, a câte 10 lei fiecare. Fondator şi administrator este Florin Neagu, cu domiciliul în comuna Gârliciu din judeţul Constanţa. Durata de funcţionare a firmei e nedeterminată. Informaţiile privind înfiinţarea Club Sportiv Vulturu Tulcea SRL au fost publicate în Monitorul Oficial al României, partea a IV-a.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii