Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:48 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul joacă mâine la Ovidiu cu FC Hermannstadt Gică Hagi - „Vrem să obţinem o victorie frumoasă”

ro

16 Sep, 2018 14:17 1581 Marime text
FC Viitorul, campioana României din sezonul 2016/2017, dispută luni, 17 septembrie, de la ora 21.00, meciul din etapa a opta a Ligii 1, întâlnind pe teren propriu, la Ovidiu, FC Hermannstadt.
 

Obiectivul nostru numărul unu din acest meci e să luăm cele trei puncte. Sunt foarte importante pentru noi, avem nevoie de victorie. Venim după un meci foarte bun în deplasare, câştigat pe terenul campioanei CFR Cluj. Ne-am reunit, suntem împreună de trei zile şi trebuie să ne concentrăm. Vrem să obţinem o victorie frumoasă. Întâlnim un adversar omogen, cu un antrenor care a reuşit să disciplineze tactic lotul de jucători. FC Hermandstadt ştie să atace poziţional, dar şi rapid şi e bună la faze fixe. Are un bun joc colectiv. Sperăm ca noi să jucăm mai bine. Cred că vom avea un meci greu, dar sperăm să avem succes, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

 
În clasament, FC Viitorul ocupă locul opt, cu zece puncte, iar FC Hermannstadt se află pe poziţia a 12-a, cu şapte puncte.

Trebuie să adunăm cât mai multe puncte în clasament. Victoria ar fi binevenită. FC Hermannstadt a jucat finala Cupei, e destul de periculoasă. Trebuie să avem mare grijă. Nou promovatele au avut rezultate bune în acest start de campionat. Întrecerea este echilibrată. Înainte de meciuri nu există favorite, a declarat mijlocaşul Vlad Achim.

 

Nu avem o situaţie foarte bună în clasament. Vrem să acumulăm cât mai repede cât mai multe puncte. Chiar dacă vine din Liga a 2-a, FC Hermannstadt e foarte bună, după părerea mea, o formaţie omogenă. Trebuie să ne facem jocul obişnuit şi să ne impunem, a spus şi Ionuţ Vână.    


Sursa foto: 1 - ZIUA de Constanţa; 2 - FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii