Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Botoşani - Farul Constanţa Gică Hagi - „Sperăm să avem un rezultat foarte bun“ (galerie foto + video)

ro

27 Oct, 2021 14:25 3700 Marime text
  • În primele 12 meciuri jucate în acest campionat, Farul a acumulat 18 puncte şi ocupă poziţia a noua în clasament, „marinarii“ având însă un meci în minus.  

Farul Constanţa susţine vineri, 29 octombrie, meciul din etapa a 14-a a Ligii 1, întâlnind în deplasare, de la ora 20.30, FC Botoşani.

În clasament, echipa de pe litoral ocupă poziţia a noua, cu 18 puncte (având însă o partidă în minus, cea cu FCSB, reprogramată pe 4 noiembrie), în timp ce formaţia botoşăneană se află pe poziţia a patra, cu 24 de puncte.


Avem o deplasare grea, contra unei echipe foarte bune, care practică un joc deosebit, atât acasă, cât şi pe teren străin. Chiar dacă în ultimul timp, FC Botoşani a făcut mai multe egaluri, e o formaţie valoroasă, care vrea să atace şi să joace. Cred că va ieşi un meci frumos, cum au fost mereu între cele două echipe, partide echilibrate, interesante şi deschise oricărui rezultat. Din păcate, până acum în acest sezon, noi am făcut foarte puţine în deplasare, sperăm ca de această dată să spargem gheaţa şi să aducem la Constanţa cele trei puncte.  Nimic nu e uşor în viaţă, dar suntem optimişti, ne-am pregătit bine. Am avut şi această pauză în urma nedisputării meciului cu FCSB, am reflectat, ne-am antrenat bine, atmosfera e bună şi sperăm să avem un rezultat foarte bun, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al Farului.    


Meciul de la Botoşani a fost prefaţat din partea Farului şi de jucătorii Aurelian Chiţu şi Sebastian Mladen, ale căror declaraţii le găsiţi mai jos.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii