Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:45 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare la Adamclisi "Stiu ca ati inghetat asteptandu-ne, de aceea am iesit in camasa" (foto)

ro

02 Dec, 2009 00:37 2568 Marime text
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • baba novac 02 Dec, 2009 10:44 Mai "X", eu nu observ semne de punctuatie lipsa, sau folosite incorect! Poate ne lamuresti cumva, sa nu ramanem neinformati. Acum, in functie de conotatie, s-ar fi impus, sau nu, o virgula dupa "Ca de obicei", dar e nesemnificativ. Sau ai fi dorit dumneata, sa foloseasca semnul exclamarii dupa primele trei replici? Iar depinde de conotatie! Explica-ne si noua!
  • redivivus 02 Dec, 2009 09:37 Tropeum Traiani a fost pângărit de clica politicianistă care s-a urcat pe monument ca scroafa-n copac.Au reuşit să transforme Ziua Unirii în ziua dezbinării şi a urii. Au decis să "opereze" noaptea, ca infractorii.Porcuşor Constantinescu vorbeşte de reconstrucţia Romaniei cu ajutorul tuturor romanilor.Trebuie refăcută averea statului cu munca tuturor,ca să poata avea ce fura si copilul lui cand va ajunge politician.Realegerea lui Băsescu TRAIAN va demonstra că alegerea locului pentru manifestarea destrăbălării politicianiste n-a fost de bun augur pentru Geoana.In ceea ce-l priveste pe Mazăre,se vede că el poartă cămaşa fericitului.Mulţi dintre parrticipanţi nu mai au nici izmene.Noroc că calitatea (sic) manifestaţiei a fost asigurata de prezenta Inalt Prea Sinistrului Rasputin,de Latrina Şandrama si de Haşotti.In rest,numai lume buna (de arestat)
  • Ana 02 Dec, 2009 09:29 Ma intreb,ce cauta IPS TEODOSIE pe scena alaturi de Mazare si ceilalti la mitinguri electorale alaturi de Geoana? Ii este frica de ceva? Poate de DOSARE PENALE?
  • X 02 Dec, 2009 03:11 Mireille cred ca mai intai ar trebui sa inveti sa folosesti semnele de punctuatie ca si toti colegii tai "PD-L friendly". Ar trebui sa invatati totusi sa scrieti corect romaneste!
  • Mireille 02 Dec, 2009 00:56 Penibil. Ca de obicei cand e vorba de Mazare. De Geoana nu mai vorbim. A intarziat pentru ca i-a fost frica de revolta celor din Timisoara. Astazi s-a intrecut pe sine. Ne-a aratat cat ii pasa de sentimentele oamenilor. Pur si simplu nu-l intereseaza.
  • Minodora 02 Dec, 2009 00:33 Cred ca D-nul Crin a stat intre cei trei trandafiri si la tras curentul de aceea a racit