Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. LIVE VIDEO Accident rutier cu victimă încarcerată pe Autostrada A 4. Un tir s-a răsturnat (galerie foto și video)

ro

14 Sep, 2020 09:45 5271 Marime text
  • Salvatorii acționează pe autostrada A4, la intrarea spre Ovidiu.
UPDATE

Bărbatul a fost scos și dus la spital, conștient, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica.


Un accident rutier s-a produs în această dimineață pe autostrada A4, la intrarea spre Ovidiu.

Este vorba despre un tir încărcat cu piatră, răsturnat .

Din primele informații, șoferul este încarcerat. La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

Purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica spune că intervenim cu o macara, o autospeciala de stingere și  descarcerarea la accidentul de pe  autostrada A4. La caz si Smurdul b. Din primele informații șoferul tirului răsturnat  este încarcerat, conștient. 

Oficial de la Centrul INFOTRAFIC

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este oprită pe sensul către Ovidiu al autostrăzii A4 Ovidiu-Agigea, în apropierea municipiului Constanța, județul Constanța, după ce un autotren s-a răsturnat în afara părții carosabile.  În urma impactului, o persoană este încarcerată, dar conștientă. Circulația este întreruptă pe sensul către Ovidiu, traficul fiind deviat prin orașul Agigea.

Se estimează reluarea circulației, în condiții normale, în 45 de minute.

UPDATE:

La momentul de față, echipajele de descarcerare încearcă să ridice autotrenul , după ce acesta a rămas blocat în afara părții carosabile, în șanț,, iar șoferul este prins în cabină. Intervenția este una deosebit de dificilă.



UPDATE 11.05:


După zeci de minute, pompierii au reușit să îl scoată pe șoferul care rămăsese prins în cabină. Conducătorul auto este conștient și va fi transportat la spital.

UPDATE 11.35:

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, pacientul din accident este conștient, acesta are fractură deschisă membru superior, traumatism abdominal, traumatism cranio-cerebral. A fost transportat de echipajul SAJC2 la spital.

UPDATE 12.50:

Din primele cercetări, cauza producerii accidentului rutier - neadaptarea vitezei într o curbă deosebit de periculoasă. Bărbatul are 53 de ani.

Sursa foto: ZIUA de Constanța, ISU Dobrogea, SAJ Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii