Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A mers cu cadavrul copilului în braţe de la Corbu până la Năvodari (Galerie foto)

ro

02 Nov, 2012 01:00 3831 Marime text
bebelus1.jpgEmine Ismail (41 ani), din localitatea Dobromir, a fost ieri anchetată de procurori pentru că şi-a îngropat copilul la fundaţia unui bloc ANL din Năvodari.

Fetiţa de un an şi două luni a decedat în urma unei boli la plămâni. Femeia a spus că a fost cu copilul, care avea probleme cu plămânii, la mai mulţi medici din Constanţa şi Medgidia, însă într-un final acesta a murit.

emine_ismail.jpgFemeia, care are domiciliul în Dobromir, a vrut să meargă cu cadavrul în braţe până în localitatea de baştină, însă cum i s-a zis că nu-l poate transporta cu maşina, a luat decizia să îngroape trupul neînsufleţit al copilului într-o groapă din Năvodari. „Ea s-a plimbat între Corbu şi Năvodari", spune Andrei Bodean, procurorul de caz. Cu o mână ţinea cadavrul şi de cealaltă mai avea un minor.

Groapă săpată cu mâinile goale

Din spusele femeii, cel care a săpat groapa este chiar tatăl copilului, care s-a folosit de mâini.

Cei implicaţi riscă să fie condamnaţi pentru comiterea infracţiunii de profanare de morminte. Ar fi o premieră, spune procurorul Andrei Bodean, care a instrumentat cazul.

Femeia mai are cinci copii, dintre care unul major, şi este din nou însărcinată. Din păcate, nu a putut să spună cât de evoluată este sarcina.

Miercuri, poliţiştii din Năvodari au fost sesizaţi de o femeie din localitate, care observase un bărbat şi o femeie care au coborât într-o groapă destinată unei fundaţii de bloc şi au îngropat un bagaj voluminos.

Echipajul de poliţie deplasat la faţa locului a descoperit în groapă cadavrul copilului. Ofiţeri ai Serviciului Investigaţii Criminale, poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic, un medic din cadrul Serviciului de Medicină Legală, dar şi un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-au deplasat la faţa locului pentru investigaţii.

În urma examinării cadavrului, s-a stabilit că acesta aparţine unui copil de aproximativ 1 an şi 6 luni, de sex feminin, fără leziuni de violenţă vizibile.

Corpul micuţei a fost transportat la morga Cimitirului Central Constanţa, unde medicul legist a stabilit în urma necropsiei că moartea nu a fost violentă şi a survenit din cauze medicale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii