Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în CA-ul Rompetrol Rafinare. Noul membru este masterand al Academiei de Informații

ro

05 Jun, 2020 03:11 3325 Marime text
Aseară, a fost postat pe portalul Bursa de Valori București, un raport al Companiei Rompetrol, către Autoritatea de Supraveghere Financiară, conform căruia prin Decizia nr.1 a Consiliului de Administratie, din 4 iunie 2020, „Subscrisa, Rompetrol Rafinare S.A. aducem la cunoștința publicului numirea domnului Bogdan-Cătălin Steriopol ca membru interimar al Consiliului de Administrație, ca urmare a renunțării domnului Mihai-Liviu Mihalache la mandatul de membru al Consiliului de Administrație”.

 

Totodată „în conformitate cu prevederile art. 1372 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale, republicata, cu modificarile ulterioare, și ale art. 14.6 din Actul Constitutiv al Rompetrol Rafinare S.A., la propunerea Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, domnul Bogdan-Catalin Steriopol a fost numit membru provizoriu al Consiliului de Administrație, începând cu data de 4 iunie 2020, până la următoarea Adunare Generala Ordinară a Acționarilor”.

 
Bogdan-Cătălin Steriopol este absolvent al Facultății de Marketing, din cadrul Universității „Artifex”, obținând în 2008 dimploma de licență și calificarea de economist, se mai arată în documentul la care facem referire.

De asemenea este masterand al Academiei de Informații „Mihai Viteazu” București.

Are o experiență de peste 10 ani în media și comunicare.

În perioada 2017 - 2019, dl. Steriopol a ocupat funcția de refererent de specialitate în cadrul companiei Transelectrica SA. apoi, a fost expert în Serviciul de monitorizare a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Termoenergetica Bucuresti-Ilfov.

În noiembrie 2019, a fost numit consilier în cadrul Ministerului Educației și Cercetării.

Raportul este semnat de președintele Consiliului de Administrație al Rompetrol Rafinare S.A., Saduokhas Meraliyev.

Sursa foto: KMG-International
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii