Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rompetrol Rafinare SA are doi membri noi în Consiliul de Administraţie

ro

03 Oct, 2023 11:51 1202 Marime text
 
 
 
  • Rompetrol Rafinare SA este controlată de acționarii KMG International N.V., din Țările de Jos, și de Statul Român reprezentat de Ministerul Energiei.
  • Ca administratori apar Batyrzhan Tergeussizov, Crudu-Tesloveanu Felix, Mikulich Tamila, Saragea Constantin, Steriopol Bogdan-Cătălin, Stănescu Nicolae-Bogdan-Codruț și Tohănean Adrian. 
 
Compania Rompetrol Rafinare SA, cu sediul în Năvodari, bulevardul Năvodari nr. 215, Pavilion Administrativ, judeţul Constanţa, are doi membri noi în Consiliul de Administraţie!
 
Este vorba despre Tamila Mikulich, cetăţean al statului Ucraina, cu domiciliul în Bucureşti și Constantin Saragea, cetăţean român, domiciliat tot în Bucureşti.
 
Potrivit datelor oficiale, Tamila Mikulich şi Constantin Saragea urmează a exercita această calitate de administratori provizorii până la următoarea întrunire a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor Rompetrol Rafinare - S.A. care va dezbate asupra confirmării mandatului administratorilor provizorii şi asupra alegerii şi numirii noilor administratori, dar nu mai târziu de data de 30.04.2026 (data expirării mandatului actualilor membri ai Consiliului de Administraţie.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial al României partea a IV-a cu numărul 4279 din data de 26 septembrie 2023.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 3 octombrie 2023, Rompetrol Rafinare SA a fost înființară în anul 1992, are sediul social în Năvodari, se ocupă de fabricarea produselor obţinute din prelucrarea ţiţeiului, iar pentru anul 2022, cu 1.074 de angajați, a declarat o cifră de afaceri de 23.026.777.606 lei și un profit de 666.277.159 lei.
 
Conform sursei citate, Rompetrol Rafinare SA este controlată de acționarii KMG International N.V., din Țările de Jos, cu 48,1136%, Statul Român reprezentat de Ministerul Energiei, cu 44,6959%.
 
Ca administratori apar Batyrzhan Tergeussizov, Crudu-Tesloveanu Felix, Mikulich Tamila, Saragea Constantin, Steriopol Bogdan-Cătălin, Stănescu Nicolae-Bogdan-Codruț și Tohănean Adrian
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Schimbare în conducerea Rompetrol Rafinare! Cine a fost numit la conducerea companiei
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii