Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tancuri americane, în convoi, pe traseul Mihail Kogălniceanu-Vama Veche-Bulgaria

ro

15 Dec, 2020 12:40 7249 Marime text
  • Un transport cu tancuri se îndreaptă de la Mihail Kogălniceanu către Punctul de Trecere al Frontierei de la Vama Veche
  • Imaginile surprinse sunt de pe drumul dintre Mihail Kogălniceanu și Ovidiu
Un transport agabaritic a plecat astăzi, la ora 12.00, de la Mihail Kogălniceanu și se îndreaptă spre granița cu bulgarii, la Vama Veche.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, 15 decembrie, începând cu ora 12.00, se vor desfășura trei transporturi agabaritice, în convoi, pe traseul Mihail Kogălniceanu – DN2A – A4 – DN39 - PTF Vama Veche.

 Cele trei transporturi sunt formate din șase camioane, acestea având depășiri în ceea ce privește greutatea.

 Viteza de deplasare va fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Transporturile vor fi însoțite pe traseul precizat de echipaje de poliție rutieră.

Conform regulamentelor convoiul este deschis și închis de echipaje ale poliției militare



Amintim că, în noiembrie 2019, Primul ministru al Bulgariei Boiko Borisov s-a întălnit la Casa Albă cu fostul președinte Donald Trump. În cadrul întâlnirii, care a durat două ore, Trump și Borisov au semnat un Acord cadru de colaborare strategică.

Fostul ministru de externe Solomon Pasi a declarat însă că viitorul centru de coordonare de la Varna va deveni o bază navală a NATO.

Trump a sprijinit eforturile Sofiei de a crea un centru regional de distribuire a gazelor ce va contribui la diversificarea energetică.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii