Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul SUA în România, Kathleen Kavalec, în vizită la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu

ro

16 Apr, 2024 12:26 494 Marime text




 
  • Pe 17 aprilie 2024, Ministerul Apărării din România o va găzdui pe Ambasadorul SUA în România,  Kathleen Kavalec, în vizită la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu.

Vizita ambasadorului Kavalec sprijină eforturile Guvernului României de a-și moderniza și consolida capacitățile de apărare.

„Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu găzduiește cea mai mare prezență militară a SUA în România și este un simbol al angajamentului SUA față de securitatea României și tratatul NATO. Ambasadorul SUA va profita de ocazie pentru a se întâlni și saluta cu membrii militarilor americani și români staționați la Baza Aeriană MK într-o vizită de moral”, transmite un comunicat al MApN.


Ambasadorul SUA, dna Kathleen Kavalec, va susține scurte remarci alături de Comandantul Bazei Aeriene Mihail Kogalniceanu, Comandor NicolaeCrețu, înainte de a se urca într-un elicopter pentru un zbor de recunoaștere.
 

Citește și
Planurile de modernizare a Bazei 57 Aeriene Mihail Kogălniceanu, analizate de ministrul MApN cu ambasadorul SUA la București, Kathleen Kavalec (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii