Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Românii au talent 2022 Soția unui navigator din Constanța i-a cucerit pe jurați cu interpretarea sa. Despre cine este vorba (VIDEO)

ro

07 May, 2022 08:41 7682 Marime text
Românii au talent, foto: Facebook: Românii au talent
Maria cântă de aproape un an și jumătate. A venit la preselecții alături de vocal coach-ul ei. Are doua fetițe, de doi și 4 ani jumătate. Trebuia să se întoarcă la muncă după concediul de maternitate, dar nu se mai regăsea.

Așa că după o discuție cu soțul, care a încurajat-o să facă ce își dorește în viață, Măria a hotărât să își dea demisia și să înceapă orele de canto.

Maria Jalba, foto: romaniiautalent.protv.ro

Trăiește din cele câteva evenimente la care mai cântă. E freelancer. A cântat și la nunta unui verișor și la o terasă pe malul mării. Maria a fost și la preselecțiile Superstar, însă nu a trecut mai departe.


Soțul ei este navigator. Mama e profesoară, tata este șofer de tir. Își dorește foarte mult să ajungă să cânte într-un band. 

Părinții ei nu au fost de acord să cânte, așa că au ghidat-o spre Facultatea de Politehnică. Apoi, Maria s-a angajat ca optometrist. Soțul este acum plecat în China, pe mare, dar știe că Maria a venit la preselecții și este fericit pentru ea. Una dintre pasiunile ei este să modeleze lut polimeric. 

Puteți urmări video AICI 

Sursa foto-text: romaniiautalent.protv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii