Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Bianca Avram a cucerit inimile la „Românii au talent“. „Emoție, dans, bucurie! Ne revedem cu drag în finală! Să fie magie!“ (VIDEO)

ro

03 May, 2023 00:00 2573 Marime text
  • O tânără deosebită, energică și iubitoare de artă, Bianca Avram a avut în semifinală o evoluție care a emoționat și a cules aplauze la scenă deschisă.
 
Marea finală a show-ului „Românii au talent“, de la Pro TV, sezonul 13, se va desfășura pe 12 mai, iar în ultimul act a acces și constănțeanca Bianca Avram, din Cumpăna, care a lăsat o impresie deosebită.
 
În vârstă de numai 16 ani, tânăra a prezentat în prima semifinală un număr de dans contemporan, iar evoluția ei a emoționat profund, ridicând publicul și juriul în picioare și culegând ropote de aplauze. Telespectatorii au votat pentru finală cinci dintre cei 12 concurenți din semifinala 1, iar tânăra constănțeancă a fost nominalizată cu mare bucurie. De asemenea, Bianca a fost propusă de jurați pentru unul dintre cele două premii de originalitate.
 
„Bianca Avram a convins din nou atât juriul, cât și publicul, iar locul în Marea Finală este al ei“, se arată pe pagina de Facebook a show-ului TV. „Emoție, dans, bucurie! Felicitări tuturor participanților «Românii au Talent» ai sezonului «Magic», ne revedem cu drag în finală! Să fie magie!“, a fost mesajul tinerei.
 
„Te miști într-un mod atât de elegant și de curat…“
 
Membrii juriului au avut numai cuvinte de laudă la adresa Biancăi Avram. „Cred că ar fi o nedreptate atât de mare să nu ajungi în finală… E foarte frumos și emoționant ce faci. Este emoționant, are o idee, tu ești foarte frumoasă acolo pe scenă, te miști într-un mod atât de elegant și de curat! Serios, trebuie să ajungă în finală, pe cuvântul meu! Vă rog eu, votați!“, a menționat Dragoș Bucur. 
 
„A fost emoție pură de la început până la sfârșit“
 
„Eu sunt de acord că fetele se maturizează mai repede decât bărtații, dar, chiar și așa, ori eu m-am maturizat mult mai târziu, ori generația actuală se maturizează mult mai devreme. Bianca, prestația ta n-are nicio legătură cu vârsta ta. Este dintr-o altă dimensiune. Sunt alte repere, este evident acest lucru. A fost emoție pură de la început până la sfârșit“, a spus Andi Moisescu.
 
„A fost impecabil. Ești nemaipomenită!“
 
„În prezentare ați spus coregrafă, dansatoare, actriță… Doamne, ai doar 16 ani! Încotro te îndrepți, dacă de acum ai toate aceste abilități și le stăpânești atât de bine? Te felicit din toată inima, într-adevăr, și eu am sesizat această schimbare. Ce să zic, a fost impecabil. Ești nemaipomenită, să te ajute Dumnezeu, să te voteze lumea și să ajungi în finală“, a punctat Andra.
 
„Bravo și felicitări, acesta e drumul!“
 
„Eu ce să mai zic, am spus destul de mult în audiții. Mă bucur că și-a revenit, era în cârje, a avut o problemă la unul dintre picioare. Acum nici nu s-a văzut aceasta. Faptul că închide semifinala din seara asta îmi dă de înțeles foarte multe. Începutul este important, dar și finalul e la fel, chiar mai important. Va ajunge în finală, n-am niciun fel de dubiu. N-am nici cea mai mică emoție, pentru că am văzut ce ai făcut în seara asta, am simțit și sunt convins că ai transmis foarte multe și către cei de acasă. Așa că bravo și felicitări, acesta e drumul!“, a zis și Mihai Bobonete. Iar votul publicului a ilustrat fidel aprecierea pentru exercițiul extraordinar al tinerei și pentru interpretarea ei plină de emoție.
     
Pe podium și la gimnastică aerobică
 
Un copil deosebit, energic și iubitor de artă, Bianca Avram e pasionată de mică de dansul modern, dar a urmat și balet, și dans contemporan. De asemenea, este și sportivă, practicând gimnastica aerobică, iar în toate aceste ramuri a obținut rezultate. Finalista de la „Românii au talent“ are două surori mai mici, una în vârstă de opt ani (Sara), cealaltă de un an și jumătate, iar Sara a urcat și ea pe podium în competiții.
 
„Un suflet sensibil și plin de emoție!“
 
Evoluția încântătoare de la „Românii au Talent“ i-au adus Biancăi numeroase mesaje de apreciere și în mediul online.
        
  • „O adevărată româncă, cu adevărat talent“
  • „Bravo, Bianca! Un suflet sensibil și plin de emoție! Un copil ce are multe de spus și o face într-o formă cum numai un înger ar putea să o facă! Felicitări, sper să câștigi!“ 
  • „Pare că plutești... atât de frumoase sunt mișcările trupului tău! Ești frumoasă, talentată... minunată! Te-am votat de 11 ori... atât cât a fost permis. Voi fi alături de tine și în finală!“
  • „Ești frumoasă, pasională, plină de talent nativ, îți știi exprima trăirile interioare, doar cu corp, prin gesturi și mimică. Melodia aleasă, inspirațională, era perfectă pentru trăirile tale interioare, exprimate prin dans. Bravo, copil frumos!“
  • „Au fost mulți dansatori care au fost buni sau au mers mai departe cu Golden Buzz, dar Bianca este cea mai bună dintre toți!“
  • „Talent, muncă, muncă și iar muncă, felicitări!“
  • „Ar trebui să nu mă mai uit la nimeni, pentru că aș zice altfel că ești Perfectă! Dansezi sublim!“
  • „Deja se știe cine va câștiga, o minunată fată pe nume Bianca!“
  • „Foarte frumos!“
  • „Bianca, ești magică!“
  • „Se spune că dansul este limbajul ascuns al sufletului... ce poate fi mai frumos decât ca acest limbaj să fie scos la lumină cu o coregrafie impecabilă și pusă în scenă de un copil talentat, care iubește în totalitate dansul!“, au fost câteva dintre mesaje.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
O tânără din Cumpăna, județul Constanța pe lista primilor finaliști „Românii au talent“. Cine s-a mai calificat în marea finală (VIDEO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii