Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt cei doi copii ucraineni care au primit Golden Buzz la Românii au talent 2023. „E prea puțin pentru cât merită ei“ (VIDEO)

ro

04 Feb, 2023 10:19 3003 Marime text

Olya și Valera sunt doi copii de 10 și 15 ani din Ucraina. Cei doi sunt dansatori aerieni și au reușit să impresioneze jurații cu prestația lor și să obțină un Golden Buzz la Românii au talent 2023, de la Andra.

Olya și Valera s-au cunoscut la antrenamente, în urmă cu trei ani. Antrenorul a văzut potențialul și a decis că e mai bine să lucreze împreună., relatează protv.ro. 

Înainte să înceapă războiul, lucrau la un studioul de circ „Jin Roh” din Herson. Aveau spectacole de 3-4 ori pe săptămână apoi au fost nevoiți să se mute în alt oraș din Ucraina. La un moment dat Valera s-a mutat în Kiev, împreună cu mama sa, ca să-și poată continua antrenamentele. Se întâlnesc rar, doar ca să se pregătească pentru Românii au talent.

Idolul Olyei este Natalya Tatarinseva, de trei ori campioană mondială la pole dance.

Cred că au șanse să câștige Românii au Talent 2023 pentru că Valera este rezistent, răbdător și perseverent, iar Olya este muncitoare și la fel de rezistentă.

Cel mai trist pentru ei este că au fost nevoiți să-şi părăsească orașul natal și că se chinuie să se deplaseze prin tot felul de orașe ca să se poată antrena.

Înainte, Valera visa să devină profesionist în gimnastică aeriană, acum vrea să-și cumpere o dronă ca să se antreneze pentru armată. Olya visează să se termine războiul și să se întoarcă acasă.


„Nu știu dacă mai putem găsi cuvinte după ceea ce am văzut... Show-ul ăsta trebuie să meargă mai departe cu oameni ca voi“, a spus Andra, care le-a oferit Golden Buzz.

„Sunt doar niște copii... Parcă îi am pe David și pe Eva aici“, a adăugat ea, vizibil emoționată.

Atfel, cei doi gimnaști din Ucraina s-au calificat în semifinalele „Românii au talent“. „Mi se pare prea puțin pentru cât merită ei. Nu cred că noi avem aceste butoane doar pentru concurenți din România. Trebuie să susținem talentul indifierent din ce țară vine“, a mai spus cu emoție Andra.



Sursa foto-video: Youtube/ Românii au talent 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii