Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Era evident că e un fenomen”. Micuța care a venit a doua oară la Românii au Talent și a plecat acasă cu un Golden Buzz (VIDEO)

ro

01 Apr, 2023 13:03 2105 Marime text
foto: Youtube/ Romanii au talent
”A revenit cu un progres artistic. S-a făcut dreptate”, au fost vorbele lui Andi Moisescu care au încheiat ediția de aseară a show-ului de divertisment. 

Doar la Românii au talent, visurile mele se împletesc cu multă muncă și rezultă momente senzaționale care ajung să facă istorie. În această ediție, pași spre un viitor de neuitat a făcut și una dintre cele mai tinere concurente care a obținut golden buzz la Românii au talent, de-a lungul tuturor sezoanelor. 

”Nu pot să mă opresc din dansat. Dansez prin cameră, peste tot, fac dezordine”, a spus aseară Amira, puștoaica de doar șase ani care a cucerit întreaga sală prin mișcările ei. ”Vreau să fie ceva wow”, a fost promisiunea de care s-a ținut până în ultima clipă. Iar Andi Moisescu nu a putut să uite că și anul trecut, puștoaica s-a descurcat senzațional, dar nu s-a calificat în semifinale. ”Foarte puțini oameni au un asemenea dar. E chiar fenomen”, a spus juratul și a apăsat butonul auriu, calificând-o direct în semifinale. 


Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Monkey Show, Mihnea Crăciunescu, Irina Breazu & Yannis Tulea, Marius Neagu, Mila Ryzhkova, Grupul tradițional ”Rădăcini”, Maia Tărăntiș, Lovebite, Anais, Irene și Carina Ivan, David Dascălu, Mihai Costache și Ana și Matei Arhire. 

sursa: protv.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii